-

Duchess 

  • Rase: Sibirkatt   
  • Stamnavn: NO*Hemakri Duchess
  • Kjønn: Hokatt
  • Født: 21.03.2019 
  • Ems kode: SIB n 09 24
  • Farge/Mønster: Brunspottet og hvit

Litt om meg

I Juni 2019 flytta eg frå Randaberg til Tjørvåg, som er ei lita bygd på Sunnmøre. Det var litt skummelt i starten, men eg vart raskt husvarm. Eg er ei veldig nysgjerrig sibirfrøken, som likar og utforske å følge med på det matmor og matfar held på med. I sommar har eg holdt huset reint for fluger, for eg likar å jakte. Ellers så er eg veldig pratsom av meg og er ivirig etter å fortelle alt eg har på hjertet. Når eg har vore aleine heime blir eg veldig glad og må springe til døra for å møte den/dei som kjem heim. Eg likar godt å sitte i vinduskarmen å følge med på fuglane på fuglebrettet og favorittaktiviteten for tida er å fange ball.